Blogoljunk

Vannak, akik még nem csatlakoztak csapatunkhoz. Róluk se feledkezzünk meg: SZÓLJON A BLOG

Egyesületünk az idén részt vesz a Novai Aratónapokon mesterség bemutatókkal, melyek kapcsolódnak Zala megye, ezen belül is Göcsej népművészeti értékeihez.

A Zala Megyei Népművészeti Egyesület a NKA Népművészeti Kollégiuma támogatásával 2021. július 19. és július 23. között Székbekötő tábort szervez.

Az idei évben is megvalósul az Országos Fazekas Tábor a Nemzeti Kulturális Alap Népművészeti Kollégiuma támogatásával.

A Zala Megyei Népművészeti Egyesület 2017. óta partnere a Hagyományok Háza Megyei Hálózatának. A 2021. évi hálózati együttműködésben végzett szakmai területi módszertani munkához kapcsolódóan számos olyan települési programsorozatot valósítunk meg - Hagyományok Háza Települési Program keretében -, melyek magyar népművészetünk továbbélése...

Kérünk, hogy a weboldal használatakor legyél figyelemmel az alábbiakra és tarts be néhány alapvető felhasználói szabályt! Íme:

Kedves Látogató! A legjobb helyen jársz, ha szeretnéd bővíteni tudásodat a népi kézművesség területén. Mestereink több éves, sőt több évtizedes szakmai tudásukat osztják meg veled, hiszen mindannyiunk közös célja az utánpótlás nevelés. Mert tanítványok nélkül nem lehet jövője a magyar népi tárgyalkotó kultúránknak, mely egyedülálló nemcsak...